Find dit feriehus

Område:
Ankomst: Afrejse:
ledige huse

sommerhusudlejning fyn

Her er smukke oplevelser for livet. Vi har derfor ferie mellem fjor og hav i netop dette landområde. Find dit billige sommerhus her.

Skønt beliggende træhus yderst på det smukke Fyns Hoved med adgang til trådløst internet for kr. 125,- pr. uge(medbring selv egen pc). Pragtfuld havudsigt over Korshavn. Børnevenlig have med vippe, sandkasse og gynger. Åben.

6

44 m2

3
Dejligt hus i det attraktive feriehusområde i Korshavn/Fyns Hoved. Der er fine fiskemuligheder i området, så der er indrettet fiskerenseplads og fryser i garagen ved huset. Den nordligste spids på Fyn skiller Kattegat og Storebælt..

6

90 m2

2
Skønt sommerhus med 2 badeværelser samt panoramaudsigt ud over Binderup bugt mod Fyn. sommerhus i træ, bygget 1999, ligger på en børnevenlig havegrund kun 300 m fra den dejlige og børnevenlige badestrand. Huset er blevet.

8

115 m2

4
Dette stenhus i to plan på 304 m2 er beliggende på en dejlig stor naturgrund omgivet af høj bevoksning på tre sider. Huset er opført af de absolut bedste materialer i 1975 og er blevet totalmoderniseret i 1999 og senest i 2009. Åben.

8

304 m2

4
Dette sommerhus ligger ca. 5 m fra vandet og der er endvidere bygget en stor, åben terrasse, som ligger helt ude for enden af grunden hævet over vandet. Både fra huset og særdeleshed fra terrassen findes der nok ikke nogen bedre udsigt.

6

84 m2

1
I Dyreborg, tæt ved Fåborg, ligger dette gamle skipperhus helt ned til vandet pålukket vej. Huset er totalrenoveret i 2007 med stor vægt på at beholde husets atmosfære. Fra opholdsstuen er der en utrolig udsigt over vandet,.

6

125 m2

3
Kun få meter fra vandkanten, fra en af Fyns bedste badestrande, ligger dette pænt vedligeholdte sommerhus i træ, moderniseret i 1996. Til huset hører ikke mindre end 4 terrasser med gode læmuligheder og havemøbler. Indvendig.

6

52 m2

3
Dejligt sommerhus, bygget 1960 og moderniseret 1998, beliggende på stor natur/havegrund i rolige, landlige og naturskønne omgivelser kun 400 m fra Lillebælt. Der erudsigt til havet fra grunden. Til huset hører 2 terrasser med havemøbler.

5

78 m2

2
Ca. 330 meter fra kysten ved Bogense ligger dette sommerhus i 2 plan. Fra stueplan er der udgang til 2 terrasser, den ene delvist overdækket og med havemøbler. Fra 1. sal er der endvidere adgang til 2 altaner også med havemøbler, hvorfra.

8

98 m2

4
Hvis I troede, at klitter er forbeholdt vestjyderne? Så må I tro om igen og sætte kurs mod toppen af Fyn. Her finder du Flyvesandet - Fyns eneste klitområde, oven i købet med en børnevenlig strand, der rækker ud mod det salte Kattegat..

6

80 m2

4
På Nordfyn finder I Flyvesandet ? Fyns eneste klitområde - oven i købet med en børnevenlig strand. På toppen af Fyn finder ligger også halvøen Enebærodde; et fredet naturreservat, et hedeområde med et rigt natur-.

4

70 m2

2
På Langø, tæt ved Kerteminde, ligger dette totalrenoverede sommerhus. Huset er opført i 1969 og er blevet renoveret i 2005. Der er lagt stor vægt på at huset skal fremstå lyst og stadigvæk beholde den rigtige atmosfære..

6

53 m2

3
Sommerhus med spabad og sauna - perfekt beliggende i Ristinge, et af Danmarks bedste strandområder med badebro og klitter. Huset ligger yderst i området, så der er udsigt over marker fra terrassen, og på dage med klart vejr kan I se vandet.

10

85 m2

3
På Nordfyn finder I Flyvesandet ? Fyns eneste klitområde - oven i købet med en børnevenlig strand. På toppen af Fyn finder ligger også halvøen Enebærodde; et fredet naturreservat, et hedeområde med et rigt natur-.

6

74 m2

2
Beliggende med ideel placering finder man ?Danmarks Grønne Have? Fyn. Og fra Nordfyn er man tæt på både de jyske og fynske seværdigheder og attraktioner. Pak madkurven og tag på en ?havpicnic? med M/S Svanen, der sejler på.

6

70 m2

3
Pænt møbleret sommerhus med loft og vægge af træ. Et værelse med dobbeltseng og et med 2 separate senge. Der er installeret energibesparende klimaanlæg. Kummefryser står i skuret. Huset er beliggende i en anlagt have ikke langt fra en børnevenlig.

4

48 m2

2
På strandgrund helt ned til vandet i første række ca 5 m fra vandet, ligger dette sommerhus. Fra huset er det en helt utrolig udsigt over vandet. Bedre beliggenhed fås ikke. Ved byggeriet samt indretningen er der lagt stor vægt.

4

63 m2

2
sommerhus i træ, bygget i 1961 og renoveret i 2007, beliggende på en havegrund i den hyggelige ferieby Kerteminde. Huset ligger ca. 500 m fra Nordstranden, en dejlig, bred sandstrand og et at de mest besøgte badeområder på Fyn. Til huset hører.

8

70 m2

3
Dejligt sommerhus med stråtag, bygget 1955/68, beliggende på stor, skøn natur/havegrund i rolige, landlige omgivelser, kun 250 m fra havet og med panoramaudsigt fra hus og grund. Foran huset er der en stor græsplæne perfekt til udendørsaktiviteter.

6

155 m2

3
Skønne luxusferiehuse med fantastisk havudsigt beliggende på den grønne ø Fyn. Bådudlejning i nærheden, 2-pers.-spabad, hyggelig solterrasse, topklasse indretning. Fyn kaldes med rette Danmarks have, H.C. Andersens fødeø..

8

102 m2

4
Dageløkke Feriecenter består dels af 112 rækkehuse, dels af 42 dobbelthuse. Alle er privatejede og individuelt udstyret efter ejernes egne ønsker, hvorfor indretningen kan variere. Feriecentret ligger i et meget naturskønt område.

4

45 m2

1
Sommerhuset er højt beliggende på en skrånende grund og har kig til vandet. Det er et ældre, hyggeligt indrettet sommerhus. Fra huset er der kort gang ned til et fællesareal og stranden. Huset ligger i en ældre sommerhusudstykning.

4

54 m2

2
På nordfyn finder man Flyvesandet - Fyns eneste klitområde - oven i købet med en børnevenlig strand. På toppen af Fyn finder man også halvøen Enebærodde; et fredet naturreservat, et hedeområde med et rigt natur-.

10

120 m2

4
Ca. 13 m fra vandet ligger dette sommerhus opført i 1988. Huset er beliggende på en 1300 m2 grund, som grænser helt ned til vandet. Der er en gynge på grunden. Huset ligger på Langø, hvor der er noget af Danmarks absolut.

6

99 m2

3
Velindrettet feriehus beliggende kun få hundrede meter fra dejlig sandbadestrand. Kystlinien er kendt som et rigtigt godt fiskeområde, bl.a. med gode muligheder for ørredfiskeri. Den gamle Reersø landsby og den smukke kirke bringer.

6

70 m2

3
Fyn byder på kilometervis af dejlige strande. Her vil hele familien trives i naturskønne omgivelser og med mange attraktioner indenfor kort afstand. Intet andet sted i Danmark ligger slotte og herregårde så tæt som på Fyn, Langeland.

7

92 m2

3
På Nordfyn finder I Flyvesandet ? Fyns eneste klitområde - oven i købet med en børnevenlig strand. På toppen af Fyn finder ligger også halvøen Enebærodde; et fredet naturreservat, et hedeområde med et rigt natur-.

5

56 m2

2
Huset er ikke handicapvenligt pga. smalle døre og trin i huset.Hvis I troede, at klitter er forbeholdt vestjyderne? Så må I tro om igen og sætte kurs mod toppen af Fyn. Her finder du Flyvesandet - Fyns eneste klitområde, oven i købet.

8

74 m2

4
Sommerhus med havudsigt beliggende i attraktivt sommerhusområde tæt på børnevenlig sandstrand. Det naturskønne område byder på mulighed for surfing og lystfiskeri. Der er masser af udflugtsmuligheder til bl.a. den flotte.

6

75 m2

2
Sommerhus med spabad (med radio) og sauna perfekt beliggende i Vejlby Fed. Huset ligger ca. 100 meter fra vandet i et gammelt sommerhusområde. Huset er smagfuldt indrettet med en kombination af komfort og velvære, der giver en hyggelig atmosfære..

10

110 m2

4
Et rummeligt og velholdt feriehus beliggende på en dejlig grund med høje træer, der giver mulighed for skygge på varme sommerdage. Huset er bl.a. indrettet med to gode soverum samt et køkken i åben forbindelse til spise-.

6

84 m2

2
Veldisponeret sommerhus beliggende på stor grund med gynge, sandkasse og basketball-kurv. Fra stuen er der direkte udgang til åben fliseterrasse, hvor I kan nyde solen og grille om aftenen. Gode fiskemuligheder og børnevenlig strand. Gode muligheder.

6

51 m2

3
Familie sommerhus beliggende på velplejet grund, hvor børnene kan spille bold. Huset er ideelt til en cykle- og badeferie i det smukke landskab med mange små veje. Besøg også underholdningsparken Funpark Fyn. 1 Opholdsstue:.

6

79 m2

3
Dejligt og godt indrettet feriehus med alle faciliteter. Stor, delvis overdækket træterrasse, hvor solen kan nydes det meste af dagen. Huset er med trægulve over det hele og dermed allergivenligt. Pæn have med legeredskaber til børnene.


m2


Copyright © Sommerhuse Udlejning.org 2015