Find dit feriehus

Område:
Ankomst: Afrejse:
ledige huse

sommerhuse i ordrup

Her finder du billige oplevelser. På følgende sommerhusside finder du derfor en uforglemmelig ferie i dette landområde. Vi er størst indenfor billig udlejning.

Dejligt hus beliggende på klitgrund i attraktivt feriehusområde ved børnevenlig strand med klitter. 2 værelser m/ hver 2 dobb.senge. Hems m/ 1 værelse m/ 4 sovepladser. Kombineret stue og køkken. Afstand til Sæby: ca. 8 kilometer..

4

87 m2

2
1 DS. 1 DS. 1 ES, 2 Køjer. Husdyr IKKE tilladt, Wellness 2012, 2011 Wellness 1:Badeland, Fitness, Sportsanlæg. El, brændeovn. TV, parabol, musikanlæg med CD, vaskemaskine, barneseng, barnestol. Microovn, opvaskemaskine. Sauna, spa, ekstra.

7

118 m2

3
Nordvestsjælland og Sejerøbugten har en varieret kystlinie, mange fine, børnevenlige sandstrande og et særpræget, kontrastfuldt og meget smukt landskab. I området findes mange store flotte herregårde og i Kalundborg.

6

102 m2

3
Denne hyggelige taglejlighed ligger tæt på Vesterhavet og udlejes til 2 personer og et mindre barn (0-3 år). Lejligheden er hyggeligt indrettet med gode møbler og dobbeltseng i stuen. Stuen er endvidere udstyret med TV tilsluttet fællesantenne,.

2

45 m2

0
Med en fantastisk panoramaudsigt over Ordrup Næs, Sejerø Bugten og Kattegat finder I dette velindrettede og velholdte sommerhus. Badeværelse med spabad, som kan nydes efter en lang dag med masser af frisk luft og oplevelser. Fra den overdækkede.

6

100 m2

3
Flot feriehus opført af de bedste materialer og utroligt godt indrettet med bl.a. et stort badeværelse med spabad. Fra huset er der udsigt over trætoppene til Sejerøbugten og beliggenheden i Veddinge Bakker ved Ordrup byder på.

7

92 m2

3
Dejligt sommerhus i træ, bygget 1994, beliggende i naturskønne omgivelser, tæt ved Nr. Lyngvig Fyr og mellem badebyen Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande. Huset ligger på en kuperet natur-/klitgrund, 900 m fra Vesterhavet. Til huset hører.

6

78 m2

3
Yderst attraktiv 2-plans lejlighed i Strandpavillonen, med direkte adgang til klitterne og den delvis bilfrie strand. Lejligheden fremstår særdeles velholdt og er delvis moderniseret i 2007. Fra entreen i stueplan er der adgang til stort soveværelse.

4

88 m2

2
Kun 200 m fra stranden finder I dette dejlige sommerhus på en bakke med udsigt over vandet. Det store lyse køkken er kombineret med spise-/opholdsstuen og bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, lille fryser, varmluftovn og komfur.

4

76 m2

2
Beliggende centralt i badebyen Blokhus, finder man dette charmerende hus, som i 2011 gennemgik en gennemgribende renovering. Huset har en helt speciel stil, som skal opleves; der er lagt stor vægt på at der skal være plads til hygge, såvel.

6

150 m2

3
Denne store, skønne feriebolig er beliggende på en 1295 m2 åben naturgrund 1900 m fra vandet, 1.5 km fra indkøbsmuligheder og 6.0 km fra Asnæs.
God plads til 8 voksne (6 i dobbeltsenge, 1 i enkeltseng, 2 i køjesenge).

8

104 m2

3
Virkelig flot nyrenoveret lejlighed med lyse plankegulve. Lejligheden er smagfuldt møbleret m. bl.a. en dejlig hyggegruppe, hvorfra solnedgangen kan nydes over Vesterhavet. Med udgang fra huset er der i klitten indrettet en stor terrasse med gode læ.

2

45 m2

1
Pragtfuld ferielejlighed i hus i traditionel klithusstil. Det ligger i roligt område, midt i Søndervig og kun 50 m fra vandet. Ligeledes ligger det tæt ved golfbane. Ved huset er der to delvist overdækkede terrasser. Søndervigs.

4

90 m2

2
Nordvestsjælland og Sejerøbugten har en varieret kystlinie, mange fine sandstrande og et særpræget, kontrastfuldt og meget smukt landskab. I området findes mange store flotte herregårde og i Kalundborg finder I den berømte.

6

60 m2

3


Copyright © Sommerhuse Udlejning.org 2015