Find dit feriehus

Område:
Ankomst: Afrejse:
ledige huse

sommerhus fanø

Her er fantastiske oceaner af muligheder. På følgende sommerhusside finder du derfor ferie mellem fjor og hav præcist i dette landområde. Vi er størst indenfor privat udlejning.

Dette hyggelige feriehus har en fin beliggenhed og er personligt indrettet. Fra dette hus har familien med hund en dejlig base i ferien på Fanø. SKIFTEDAG LØRDAG. KUN HUND TILLADT (MAX. 2)

6

60 m2

3
Flot og spændende indrettet saunahus med 2 badeværelser. Moderne indrettet stue med farve tv med DVD, radio med c/d anlæg og brændeovn. Spisestue i komb. med nyindretet køkken indeholdende bl.a.: Opvaskemaskine, vaskemaskine,.

6

135 m2

3
Dejligt, velindrettet og populært feriehus centralt beliggende direkte ved stranden og nær restaurant. Meget hyggeligt møbleret og med gode terrasseforhold. SKIFTEDAG LØRDAG.

5

65 m2

3
Et rigtig nydeligt feriehus med rolig beliggenhed i Sønderho. Hyggelig indrettet med pæne møbler og moderniseret køkken. To dejlige terrasser mod syd og vest. SKIFTEDAG LØRDAG.

5

71 m2

3
På dejlig klitgrund med udsigt til golfbanen ved 15. Tee ligger dette pragtfulde hus med tre terrasser, hvoraf én er lukket og delvist overdækket. Lyst, moderne og hyggeligt indrettet med bl.a. store soverum og gæstetoilet. SKIFTEDAG.

6

112 m2

3
Rummeligt feriehus beliggende på fantastisk, ugenert naturgrund. Huset er hyggeligt og lyst indrettet og tilbyder herlige terrasseforhold. Internetadgang. SKIFTEDAG SØNDAG. MAX. 6 PERS. .

6

95 m2

3
Dejligt feriehus beliggende i et skønt naturområde med god udenomsplads, hvor børnene kan lege. Huset er lyst og hyggeligt indrettet med mange moderne faciliteter. Stor, god terrasse. SKIFTEDAG LØRDAG. MAX. 6 PERS.

6

82 m2

3
På en blind vej i det naturskønne område tæt på Sønderho by ligger dette hyggelige sommerhus. Huset er lyst og venligt indrettet med moderne og komfortable møbler. Pænt køkken i åben forbindelse med spise-.

4

68 m2

2
I første klitrække med skøn havudsigt og direkte sti til havet ligger dette dejlige feriehus. Huset er lyst og rummeligt indrettet med et lækkert åbent køkken. Fra den store stue er der et skønt panoramablik ud over klitterne..

8

170 m2

-
Pænt feriehus med en god og hyggelig indretning. Huset har en dejlig belliggenhed og to gode terrasser, én heraf er overdækket. SKIFTEDAG LØRDAG. MAX. 1 HUSDYR TILLADT. MAX. 4 PERS. TILLADT.

4

60 m2

3
Efter 12 minutters sejlads står I ansigt til ansigt med Fanøs helt specielle kultur og de smukke, velbevarede skipperbyer Nordby og Sønderho. Rejsen til det vestligste Danmark er hele turen værd uanset årstiden. Det er ikke kun i sommerperioden,.

6

60 m2

3
Fanø er præget af gamle søfartstraditioner omgivet af vadehav med sæler og rigt fugleliv mod øst og Vesterhavet med kilometerlange sandstrande med kurbadtraditioner mod vest. På stranden er der desuden mulighed for drageflyvning.

4

45 m2

2
Dejligt og velholdt feriehus med hyggelig og personlig indretning. Ekstra TV med video i værelse. Huset har en rigtig dejlig beliggenhed på klitgrund og en skøn terrasse mod sydvest. SKIFTEDAG LØRDAG. Katalogfejl: Rygning er forbudt.

6

83 m2

3
Et dejligt hus med en god beliggenhed i et roligt område i Sønderho. Huset er dejligt lyst og udover det store køkken/alrum, der er et godt samlingspunkt for familien, indeholder huset gode værelser samt en åben hems med plads til 2 børn..

6

89 m2

3
Lejlighed beliggende på en stor gård. Gården ligger afsides på en stor, fælles havegrund (6.700 m2) og der er ingen trafik i området. Lejligheden er omgivet af et væld af aktiviteter og indeholder 2 værelser med 5 sovepladser..

5

60 m2

2
Kun 200 meter fra Vesterhavet kan vi tilbyde dette charmerende sommerhus, der har gennemgået en større istandsættelse fra i 2008 med blandt andet nye stuer med store vinduespartier. Huset ligger ugeneret, direkte op til et par store klitter.

4

63 m2

2
Dejligt feriehus på naturgrund på Fanø kun 900 meter fra stranden. På grunden er der en parkeringsplads. Der er nyt veludstyret køkken med; mikroovn, komfur, emhætte, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og køleskab med frysebox..

6

56 m2

3
I de yderste klitrækker ligger dette lille hyggelige familiesommerhus som er løbende vedligeholdt. Huset indeholder kombineret stue/køkken på 25 m2, som er indrettet med nyere møbler. CD-afspiller, fjernsyn (DR1, DR2, TV2 og tysk 1-2-3).

4

56 m2

2
Sønderho er en af Danmarks bedst bevarede byer, hvor de krogede gader og det intime miljø leder tanken hen på de tider, da Fanø var skippernes og de søfarendes ø. Syd og øst for byen ligger én af Danmarks bedste.

10

182 m2

5
»Suset« er et dejligt velindrettet sommerhus med: 44 m2 stue med bl.a. brændeovn og farve tv med DK signaler og parabol og sovesofa. Separat køkken med keramisk komfur, køle/frysskab m.m. Nyere flisebeklædt badeværelse.

6

105 m2

2
Et rigtig dejligt feriehus beliggende på en blind vej i Sønderho på en stor, åben naturgrund. Indvendigt er huset meget lyst på grund af de store vinduespartier og det lyse materialevalg. Huset er indrettet med et dejligt stort køkken/alrum,.

8

114 m2

4
Utroligt flot kvalitetshus på en dejlig lukket naturgrund med kort afstand til stranden. Der er tale om et arkitekttegnet og energirigtigt hus med bla. gulvvarme og stor brændeovn. Flotte glaspartier og ovenlys giver en utrolig smuk virkning.

6

102 m2

3
I Esbjerg venter de to færger FENJA og MENJA på at befordre jer til Fanø på ca. 10 minutter. Et rent miljø samt himlen og havet er kendetegnet for Fanø. Øen har sin egenart uden sidestykke. En enestående ø-kultur,.

6

65 m2

3
På Fanø møder man den helt specielle kultur og de smukke, velbevarede skipperbyer, Nordby og Sønderho. Rejsen til det vestligste Danmark er hele turen værd - uanset årstiden. Det er ikke kun i sommerperioden, hvor den unikke.

14

245 m2

7
Dejlig ferielejlighed beliggende på 1. sal. Hyggelig indrettet med moderniseret køkken og badeværelse. Altan mod vest med direkte havudsigt. Fællesfaciliteter: Udendørs pool, som er opvarmet med solvarme, indendørs pool samt børnepool,.

4

44 m2

1
På en stor klitgrund med en skøn udsigt til de fredede klitarealer mod vest ligger dette dejlige sommerhus i træ. Huset er bygget i 1987 og løbende moderniseret (ny brændeovn i 2004). Stort såvel åbent som overdækket.

5

77 m2

3
Her finder I et rigtigt hyggeligt feriehus beliggende ved det skønne Fanø Bad. Den store naturgrund er opvokset og skøn at lege i. Huset er velindrettet med en dejlig stue i åben forbindelse med køkkenet, desuden to soverum, hvoraf.

6

98 m2

3
Flot og veludstyret ferielejlighed med terrasse ud mod gården. På 1. sal forefindes badeværelse og to soverum. SKIFTEDAG LØRDAG. MAX. 6 PERS. KUN HUND TILLADT (MAX. 2).

6

87 m2

2
Særdeles velholdt, fuldt udstyret og flot hus med en pragtfuld, uforstyrret beliggenhed i en stor klit for enden af en blind vej. Flot havudsigt fra grundens klittop.Denne nymoderniserede, attraktive feriebolig er beliggende på en 1754 m2 klitgrund.

6

89 m2

3
Et total renoveret familiesommerhus beliggende i rolige omgivelser i nærheden af et stort fredet naturområde. Huset indeholder 22m2 kombineret stue/køkken med almindelig møblering og Farve-tv m. parabol. 2 terrasser 1 på 12m2 afskærmet.

4

45 m2

2
Ferielejlighed med adgang til indendørs- og udendørs swimmingpool. Lejligheden er moderniseret i år 2000 og er indrettet med stue med: dobbelt sovesofa, farve tv m. fællesantenne samt udgang til delvis overdækket terrasse. Praktisk.

4

44 m2

2
Dette enkelt indrettede feriehus byder på en fantastisk ugenert beliggenhed i et skønt klitterræn. Herfra kan man tage lange spadsereture og virkelig nyde Fanøs fascinerende natur. SKIFTEDAG LØRDAG. MAX. 4 PERS. TILLADT.

4

51 m2

2
Ældre sommerhus beliggende tæt på Fanøs golfbane og ca. 350 m fra sandstrand. Husets navn er "Solbakken" og er meget personlig indrettet, så der er en hyggelig atmosfære. I 2005/2006 er badeværelse med gulvvarme.

7

110 m2

4
Utroligt flot luksushus med en smuk beliggenhed på en bevokset klitgrund med skøn udsigt og kun få hundrede meter fra stranden. Flotte arkitektoniske detaljer som lysindfald og rummelighed giver en helt speciel oplevelse i dette hus, for ikke at tale om det italiensk.

8

140 m2

4
På Fanø kan I opleve den voksende sælbestand, der nyder livet på sandbankerne i lige så høj grad som gæsterne, på en af Europas ubetinget bedste og mest badesikre strande. Er vejret ikke til en badetur, kan I indsnuse.

6

96 m2

3
Lejlighed beliggende få minutters gang fra den kilometerlange hvide sandstrand og med udsigt over en populær pay and play golfbane. Lejligheden er funktionelt indrettet med et godt køkken i åben forbindelse til stuen, som er indrettet.

4

45 m2

1
Dette pragtfulde feriehus ligger kun 150 m fra kysten og lige ved den charmerende skipperlandsby, Sønderho. Huset kan bl.a. tilbyde et stort aktivitetsrum, en dejlig stue med alt i underholdning (50" Hitachi fladskærms-TV med stor TV-kanalpakke),.

10

156 m2

5
På Fanø kan I opleve den voksende sælbestand, der nyder livet på sandbankerne i lige så høj grad som gæsterne, på en af Europas ubetinget bedste og mest badesikre strande. Er vejret ikke til en badetur, kan I indsnuse.

7

68 m2

3
Dette dejlige velholdte og veludstyrede hus ligger i et skønt naturområde nær ved skov. Huset er pænt indrettet og har en god rummelig stue. Egen PC med fri internetadgang. En stor afskærmet terasse indbyder til afslapning og hygge..

7

98 m2

4
Et velindrettet sommerhus med 40 m2 stue + køkken/alrum. Stuen er med kurvemøbler, lædersofaer, brændeovn, telefon, internetadgang og TV. Trægulve i stuen og linoleum i spisestuen. Udgang til en stor overdækket terrasse.

7

70 m2

3
Sommerhus beliggende på stor klitgrund i gåafstand fra den kilometerlange sandstand og indkøbsmuligheder. Huset er godt indrettet med en rummelig stue, hvor der er udsigt over klitgrunden og den storslåede natur. I stuen er der komfortable.

6

58 m2

3
Moderne og attraktivt luksushus på en god og dejlig, afskærmet naturgrund. Det er meget praktisk og velindrettet med alle former for teknisk udstyr. Huset er indrettet med entré, veludstyret køkken med klinkegulve, to badeværelser,.

8

107 m2

3
Med 60 km kanonflot badestrand er området et sandt eldorado for vandhunde og landkrabber. Og hvis I samtidig vil bo centralt for de vestjyske attraktioner og gode indkøbsmuligheder, så er her det helt rigtige sted. Blåvandshuk, Blåvand,.

6

62 m2

3
Luksushus med rigtig god indretning og mange flotte detaljer.På en stor, kuperet og randbevokset klitgrund ligger dette særdeles flotte feriehus. Med fire gode soverum, to flotte badeværelser, spabad og sauna er huset udstyret med faciliteter.

9

124 m2

4
På Fanø kan I opleve den voksende sælbestand, der nyder livet på sandbankerne i lige så høj grad som gæsterne, på en af Europas ubetinget bedste og mest badesikre strande. Er vejret ikke til en badetur, kan I indsnuse.

8

125 m2

4
Et pænt og vedligeholdt feriehus på Fanø til 4 personer og ligger på en af naboer ugeneret naturgrund og er omkranset af træer. Lys opholdsstue med loft til kip, har farvefjernsyn/parabol, udgang til udestue. Køkkenet er i forbindelse.

4

75 m2

2
Dette fantastiske toetagers hus ligger på dejlig klitgrund med ugenert sydvestvendt terrasse ganske tæt på stranden. Husets stueetage er indrettet med tre lyse soveværelser, to flotte badeværelser, hvoraf det ene med sauna. Rummelig.

8

136 m2

-
Traditionelt sommerhus beliggende på en klitgrund i gå afstand fra den skønne sandstrand, indkøbsmuligheder og gode spisesteder. I stuen er der komfortable møbler og brændeovn. Dette er med til at give en hyggelig atmosfære..

7

85 m2

2
Sommerhus roligt og børnevenligt beliggende på stor naturgrund, der til to sider støder direkte op til store fredede klit- og lyngarealer.Pragtfuld, ugeneret udsigt fra de store vinduespartier i både poolrum og opholdsafdeling. Klinkegulv.

12

202 m2

4
Dette hyggelige familiesommerhus har en helt fantastisk udsigt over Fanøs kuperede sommerhusområde. Havet, der ligger bare 300 meter fra huset, høres tydeligt fra den store træterrasse, der ligger velplaceret over en stor jævn.


m2


Copyright © Sommerhuse Udlejning.org 2015